Welkom bij Arjen de Vrijer Fysio
Tweede Boerhaavestraat 38 hs in Amsterdam

Acupunctuur

Voor energieherstel.

De Traditionele Chinese Geneeskunst steunt op het inzicht dat ieder mens energiebanen heeft. Deze kunnen door diverse oorzaken zijn verstoord. Om die verstoringen te herstellen worden dunne naalden op bepaalde punten in het lichaam geplaatst. Daar voelt u doorgaans vrijwel niets van.

Met het plaatsen van deze naalden wordt de energiedoorstroming van het lichaam hersteld. Als de naald op het juiste punt is aangebracht en precies op de juiste diepte zit, wordt het Qi-gevoel opgewekt. Dit uit zich in een tintelend gevoel dat lijkt op een elektrisch schokje. U voelt dit rondom de plek, waar de naald is ingebracht, maar het gevoel kan ook uitstralen in het verloop van de meridiaan. Dit gevoel duurt maar even en neemt weer snel af.

Tarieven

- Eerste consult € 74,50
- Vervolgbehandeling € 57,50
- Korte behandeling (1) € 42,50
- Korte behandeling (2) € 24,50

Tarieven zijn inclusief evt. verschuldigde BTW

Wij werken alleen met gesteriliseerde wegwerpnaalden. Ook voor het overige hanteren wij strikte normen aangaande de hygiëne in de behandelkamer. Velen voelen zich na een behandeling aangenaam moe of loom. Dat is een teken dat u ontspannen op de therapie reageert. Doorgaans vermindert deze reactie na een paar behandelingen. Soms kan het behandelde lichaamsgedeelte dof of zwaar voelen. Dat is normaal; u hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

Met behulp van acupunctuur kan het lichaam vaak zo goed gereguleerd worden, dat het energie-evenwicht zich blijvend herstelt. Uw klachten verminderen sterk of verdwijnen volledig.

Voor meer informatie over acupunctuur therapie, klik hier

Over

In 1979 ben ik afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding Manuele therapie gevolgd en ben ik sinds 1995 Acupuncturist.

Ik maak gebruik van de methode Dry Needling, veelal in combinatie met of als aanvulling op Fysio-Manuele therapie.

Privacy en klachten

Onze praktijk staat borg voor uw privacy. Voor klachten is onze praktijk aangesloten bij de klachtenregeling conform de richtlijnen van het KNGF.

Privacy Policy & Klachtenregeling

Contact

De praktijk is bereikbaar op:
06 53 14 00 48

info@arjendevrijerfysio.nl

Tweede Boerhaavestraat 38 hs
1091 AN Amsterdam